Сръбски ощипаци

/телешка кайма, бекон, кашкавал, лют пипер, бяло, червено зеле и морков, пикантни картофи, лютеница, пикантен сос/

Сръбски кебапчета - 1Обр.

/ телешка кайма, бяло, червено зеле и морков, пикантни картофи, лютеница, пикантен сос /


Пълнена сръбска плескавица

/телешка кайма, бекон, кашкавал, кисели краставички, топено сирене, бяло, червено зеле и морков, пикантни картофи, лютеница, пикантен сос/


Гурманска плескавица

/телешка кайма, бекон, кашкавал, бяло, червено зеле и морков, пикантни картофи, лютеница, пикантен сос, прясна чушка/

Свински котлет

/ мариновани свински пържолки, тиквичка, бяло, червено зеле и морков, пикантни картофи, пикантен сос, лимон/


Пилешка пържола бут

/пилешка пържола, бяло, червено зеле и морков, пикантни картофи, пикантен сос, лимон/


-1-
Страница - 1 / 2 / 3 / 4